Servis

Naš servis espresso aparata prilagođen je najširoj populaciji korisnika Shodno tome, usko smo se specjalizovali za vodeće brendove na tom polju, a to su prizvodjači Jura i Saeco, i za njih možete naći sve rezervne delove i prateću opremu kod nas. Aparate možete slati na servis svim brzim poštama ili, ako ste u blizini, mi dolazimo po njega i vraćamo vam uređaj kada završimo servis.

 

Junior espresso servis

Junior espresso servis je u osnovi mali servis espresso aparata. Servis podrazumeva dekalcifikaciju aparata, čišćenje mlina, čišćenje istakača kafe i kompletan servis prese uređaja (pranje, zamena svih gumica i podmazivanje) koja je u osnovi najbitnija za spremanje kafe.

 

Senior espresso servis

Senior espresso servis podrazumeva detaljniji pregled uređaja i zamenu svih gumica koje utiču na pravilan rad aparata, čišćenje bojlera od kamenca sa zamenom gumica, remont prese, remont pumpe i čišćenje svih vodenih puteva.

 

Premium espresso servis

Premium espresso servis je rad sa uređajem kojem je potrebna konstatacija kvara i zamena delova tako da cena zavisi od težine kvara i želja vlasnika uređaja kojem se saopštava potreban obim posla i cena popravke.

 

Servis: +381 63/8749631